DENIM MONDKAPJE GO TO THE SLOW WEBSHOP

DENIM MONDKAPJE

Denim mondkapje dragen? Er zijn vele verschillende uitspraken en meningen over het dragen van een mondkapje. Het denim mondkapje is eenlaags. Je kan er ook simpel een tissue of keukenpapier tussen doen. Het dragen van een mondkapje beschermt niemand tegen het coronavirus. Het voorkomt alleen dat jij andere besmet. Als iedereen een mondkapje draagt voorkom je besmettingen. Dit is een uitspraak van een viroloog van het RIVM. Zij zegt, dat het dragen van een theedoek hetzelfde effect heeft. Dit is hoe wij het dragen van dit mondkapje beleven.

DE DISCUSSIE BLIJFT, WEL EEN MONDKAPJE OF GEEN MONDKAPJE. JE BESCHERMT DE ANDER EN JEZELF. BESTEL NU!

Wil je een denim mondkapje bestellen, stuur een mail naar info@vandervliesenkoers.nl. Vermeld serie of bestelnummer van het mondkapje en je gegevens: naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. We sturen je een betalingsverzoek via een app of sms. Na betaling, wordt je bestelling opgestuurd. Je kan de bestelling ook ophalen en betalen in de winkel. Voor mail en openingstijden ga naar van der vlies & koers

STAY SAFE & BE FASHIONABLE!

BESTELDE DENIM MONDKAPJES KUNNEN NIET GERETOURNEERD OF GERUILD WORDEN!

DE VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND WORDEN NIET IN REKENING GEBRACHT

SERIE “deadstock / leftovers” DENIM MONDKAPJES

De series van gerecycled jeans was een groot succes! In het atelier is hard gewerkt aan nieuwe series. Deze mondkapjes worden gemaakt van “deadstock / leftovers”. Overgebleven stukken denim materiaal uit de jeans productie.

Het mondkapje is wasbaar tot 60 graden. Het merkje zit rechts bij het opzetten. We melden dit bij de bestelling. Dit zorgt voor een goede pasvorm. Nu verkrijgbaar in de winkel “van der vlies & koers“. Ook online te bestellen. Vermeld serie letter en aantal. Meerdere keuzes uit verschillende series mogelijk. Mail je bestelling naar van der vlies & koers

Prijs € 20,00 p/st

OLDSCHOOL DENIM

LIGHT DENIM

COLORED DENIM

STRIPE DENIM (horizontal)

STRIPE DENIM (vertical)

BLACK DENIM

GREY DENIM

CUSTOMIZE JE DENIM MONDKAPJE

CHEEK KISS / RED LIPS / HOT LIPS

Customize je denim mondkapje met lippen, je kunt kiezen uit de “cheek kiss” / “red lips” of hotlips glitter (from silver ot red). Dit kun je los bij je bestelling opgeven, de meerprijs per lip is € 5,00.

One thought on “DENIM MONDKAPJE GO TO THE SLOW WEBSHOP

Comments are closed.